Εισαγωγή στη Φυσικοπαθητική Διατροφολογία

Τα ανθοιάματα είναι εξαιρετικά αραιωμένα εκχυλίσματα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της συναισθηματικής, πνευματικής και σωματικής υγείας ανθρώπων και ζώων.

Αυτά τα μαθήματα θα ασχοληθούν με τις αρχές της ολιστικής διατροφής, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου των βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων και άλλων θρεπτικών συστατικών στο ανθρώπινο σώμα. Εισάγει το μαθητή στη σημασία της σωστής διατροφής. Μεταξύ των βασικών τομέων που θα καλύψουμε είναι: φιλοσοφίες τροφίμων, βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, υδατάνθρακες και λίπη, διατροφικές απαιτήσεις, ένζυμα, αξιολόγηση τροφίμων, χημικές ουσίες, πρόσθετα, τοξικά, αντιοξειδωτικά, αλληλεπιδράσεις θρεπτικών ουσιών φαρμάκων, υπερευαισθησία / δυσανεξίες τροφίμων , γήρανση και μακροζωία, συνδυασμός τροφών, όξινη-αλκαλική ισορροπία κ.λπ.

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος οι φοιτητές θα έχουν μια πολύ καλή κατανόηση για το πώς η διατροφή, ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον επηρεάζουν την υγεία και πώς η διατροφή μπορεί να αποτρέψει και να θεραπεύσει ασθένειες.

Περιλαμβάνει μια παρουσίαση των τύπων τροφίμων που παρουσιάζουν θέματα όπως, φυτικές ίνες, φυτοθρεπτικά συστατικά, λουλούδια, γύρη μελισσών και λουλουδιών, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, σπόροι, ξηροί καρποί, έλαια, γαλακτοκομικά προϊόντα, θαλασσινά, πουλερικά και αυγά Κόκκινα κρέατα καρυκεύματα Ποτά

Περιλαμβάνει επίσης μια εισαγωγή σε διάφορους τύπους δίαιτας.

Δήλωση Συμμετοχής

Σεμινάριο: Εισαγωγή στη Φυσικοπαθητική Διατροφολογία

You cannot copy content of this page