Ανθοιάματα Bach και Ιστικά άλατα

Τα ανθοιάματα είναι εξαιρετικά αραιωμένα εκχυλίσματα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της συναισθηματικής, πνευματικής και σωματικής υγείας ανθρώπων και ζώων.

Τα ανθοιάματα είναι εξαιρετικά αραιωμένα εκχυλίσματα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της συναισθηματικής, πνευματικής και σωματικής υγείας ανθρώπων και ζώων. Η χρήση των ανθοιαμάτων είναι μια δονητική θεραπευτική μέθοδος παρόμοια με την ομοιοπαθητική. Η διαδικασία στην πραγματικότητα εμποτίζει ένα βάμμα με την ενεργειακή υπογραφή του φυτού ή των φυτών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει γνώσεις για την ιστορία, τη χρήση και τα αποτελέσματα των ανθοιαμάτων. Θα μελετήσετε σε βάθος καθένα από τα βασικά ανθοιάματα και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για θεραπευτικούς σκοπούς. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε συνδυασμούς ανθοιαμάτων για να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ολιστικά.

Τα ιστικά άλατα Schuessler (γνωστά και ως βιοχημικά ή κυτταρικά άλατα) είναι ενισχυμένες μικρο-δόσεις των βασικών μετάλλων που χρειάζεται το σώμα σας για να επισκευαστεί και να συντηρηθεί. Ο Δρ Schuessler διαπίστωσε ότι η ικανότητα του σώματος να χρησιμοποιεί θρεπτικό υλικό είναι μειωμένη όταν υπάρχει έλλειψη αλατιού στους ιστούς. Κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι εάν το σώμα παρουσιάσει έλλειψη σε αυτά τα απαραίτητα μέταλλα, η ανεπάρκεια προκαλούσε μια ανώμαλη ή άρρωστη κατάσταση. Για τον Δρ. Schuessler, ένα σύμπτωμα ήταν απλώς ένα σήμα κινδύνου, προειδοποιώντας ότι ένα συστατικό του σώματος έλειπε και όταν αποκατασταθεί, η κατάσταση του σώματος επιστρέφει στο φυσιολογικό. Αυτό το μάθημα είναι μια εισαγωγή στη θεραπεία με άλατα ιστών.

Αν και παραδοσιακά τα άλατα ιστών αποτελούν μέρος ενός μαθήματος Ομοιοπαθητικής εδώ, διδάσκονται μαζί με ανθοϊάματα για πρακτικούς λόγους και επειδή τα λουλούδια Bach και τα άλατα ιστών είναι πολύ σημαντικοί ασφαλείς και γρήγοροι τρόποι ισορροπίας της ψυχής και του σώματος και θεωρούνται εξαιρετικά θεραπευτικά εργαλεία για τους φυσικοπαθητικούς.

Δήλωση Συμμετοχής

Σεμινάριο: Ανθοιάματα Bach και Ιστικά άλατα

You cannot copy content of this page